Toptan Erkek Giyim

15-10-2020 15:54
Toptan Erkek Giyim

Toptan Erkek Giyim

Toptan erkek giyim sektörü yıllardır yine toptan ve tekstil sektörünün en hızlı en hareketli kategorilerinden son yıllarda hızlı değişen moda online satış platformlarının çoğalması. Ve sosyal medyadaki trend tekstil ürünleri sayesinde sektörün hızı 50-60’ken birden 100 e çıktı tabiri caizse sadece toptan erkek giyim sektörü değil bütün tekstil sektörü son yıllarda bir hız kazandı önceleri sadece kişiler açtığı mağazanın bi kaç kilometre yarıçapında satış yapabilirken şuanda internet sayesinde dünyanın öbür ucundaki kişilere erişim sağlanabiliyor. Ve bu sayede sektör gerçekten büyük bir hız kazandı.

İnternetten Önce/Sonra

Üst konuda ele aldığımız gibi toptan erkek giyim sektörünü iki aşamalı ele alabiliriz aslında internetten önce ve sonra şeklinde çünkü artık herkes ürününü internetten de satıyor veya satmaya çalışıyor ve hatta sadece internet üzerinden satış yapan fiili olarak piyasada canlı satış yapmayan kişiler var durum böyle olunca internet mecrası piyasaya müthiş bir hız kazandırdı . ülkemiz çoğrafi olarak ta 4 mevsimin yaşandığı bir çoğrafya olduğu için modeller ve ürünlerde de binlerce çeşit kaçınılmaz oluyor 2019 e-ticaret hacmi 83,1 milyar TL’ye ulaştı ve her yıl %25-30 civarında da büyüme gösteren bir sektör bu yüzden pek çok ticaret yapan kişilerin/firmaların şuanda gözbebeği haline gelmiş durumda e-ticaret ihtiyaçlara yönelik ve mevsime yönelik insanlara hizmet ve ürün sunduğunuz zaman gerçekten çok ciddi dönüşler alabiliyorsunuz. Irk tekstil olarak bizlerde bu piyasada erkenden yerimizi aldık gerek pazaryerlerinde gerekse toptan erkek giyim ürünlerini internet kanallarında satışı sunmuş durumdayız.

Fiyat

İnternet yeni çağ ile birçok yeniliği beraberinde getirirken iletişim çok hızlandığı için rekabetide kaçınılmaz hale getirdi bir üründe eskisi gibi %50-60-70 oranında karlar artık mevcut değil internette ürün satış rakamları yüksek fakat sürkülasyondan ancak para kazanabilirsiniz veyahut kimsede olmayan bir ürününüz varsa kazanabilirsiniz. Haricinde herkeste olan bir şey satıyorsanız mecbur fiyatınızın çok makul olması gerekli aksi takdirde çokta ciddi satış elde edemezsiniz

Ürün

Toptan erkek giyim sektöründe modaya ve mevsime uygun hareket etmek çok önemli zaten mevcut perakende ile toptan çok farklı kavramlar toptanda mevsimler tersine işler yazın 8. Ayda toptancılar artık kışlık getirmeye başlar fakat kışın 2. Ayda ise yazlık. Yani mevsimler tersine işler bir nevi.

Güncel ürün ve modayı takip etmek çok önemli . çağın getirdiği yenilikler ile iletişim çok hızlı bir hale geldiği için yeni trend ürünler çok çabuk yayılıyor. Ve bu ürünleri bir şekilde tedarik sağlamak ve elimizde tutmak çok önemli 



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.